Keto Switch Diéta alkalmazás – íme milyen is valójában

A Keto Switch Diéta úgy tűnik, hogy felforgatta a keto piacot. Egyértelmű, hogy úgy döntöttünk megvizsgáljuk mi ez a nagy felhajtás és látni akartuk, hogy igazak-e a szóbeszédek a fogyásról és zsírégetésről.

Első hallásra a ketogén diéta túl szépnek hangzik, hogy igaz legyen. Habár nagyszabású tudományos kutatások vannak a ketoról, mint élvonalbeli táplálkozási szokásról, néhány ember még mindig hezitál, hogy kipróbálja-e vagy sem.

Lássuk van-e okuk a hezitálásra valamint azt, hogy a Keto Switch Diéta tényleg annyira jó-e, mint ahogyan azt állítják.

Mi is a Keto Switch Diéta?

A Keto Switch Diéta egy alkalmazás, ami útmutatást biztosít ahhoz, hogy betartsuk a ketogén étrendet. Úgy kezdőknek, mint tapasztaltabb keto rajongóknak is készült mivel az egész ketózis folyamatát egyszerű, megvalósítható lépésekre bontja le.

A Keto Switch Diéta több, mint 1000, egyszerű és gyorsan elkészíthető receptet kínál. Az ismereteket és motivációt az e-könyvekből, blog és közösségi média bejegyzésekből szerezheted be.

ELŐNYEI:

 • teljes mértékben személyreszabott étrend,
 • pontos, tudományos kutatásokkal bizonyított adatok,
 • több, mint 1000 ízletes keto recept, melyeknek elkészítése rendkívül könnyű,
 • több, mint 500 vegetáriánus barát recept,
 • heti bevásárló lista, mely személyre szabható,
 • az optimális kalória bevitel pontos kiszámítása,
 • személyreszabott edzésvideók,
 • fejlődés követő,
 • alacsony ár.

HÁTRÁNYOK

 • rengeteg diétás kizárási lehetőség, ami kissé leterhelheti az új felhasználót.

Adataink szerint a Keto Switch Diéta által kínált ketogén étrend tényleg a várt eredményeket hozza, de … van egy bökkenő.

Néhányan arra panaszkodtak, hogy kipróbálták a ketogén étrendet és nem tapasztaltak semmiféle eredményt. Az ilyen következetlenség oka a felhasználók hűségének hiánya a programhoz. Be kell tartanod bizonyos étkezési szabályokat, ha örvendeni szeretnél a ketózis előnyeinek.

Nem elég elolvasnod egy vagy két cikket a ketózisról és azt gondolni, hogy képes vagy saját magadnak összeállítani egy étrendet. Éppen ezért a Keto Switch Diéta egyszerű, megvalósítható lépésekre bontja le az egész folyamatot, melyek könnyen megvalósíthatóak.

A sok keto rajongó által az interneten terjesztett tévhittel szemben, a Keto Switch Diéta valódi, tudományosan megalapozott szakértelmet kínál a témában.

A ketózis többről szó, mint amennyi szemmel látható. Habár a súlyvesztés a Keto Switch Diéta ketogén étrendjének a legnagyobb előnye, olyan pozitívumai is vannak, mint például:

 • csökkentett vérnyomás,
 • lelassult öregedési folyamatok,
 • jobb alvásminőség,
 • hangulatszabályozás,
 • megnövekedett energiahatékonyság,
 • csökkentett rossz koleszterin (LDL), vér trigliceridek és gyulladásos markerek,
 • jobb anyagcsere.

Ne feledd, hogy nem elegendő csak az általános szabályok betartása, amikor étrendről van szó. Nem létezik univerzális ketogén étrend. Mindenki szervezete más és más. A nem, magasság, súly csak néhány azon paraméterek közül, melyeket figyelembe kell venni ha maximális eredményeket szeretnél az étrendtől. Éppen ezért a Keto Switch Diéta különleges figyelmet fordít a felhasználói legjobb érdekei szerint és megbizonyosodik afelől, hogy optimalizált étrendeket nyújt, melyek megőrzik az egészséget, nem pedig rombolják azt.

Hogyan működik a Keto Switch Diéta?

A Keto Switch Diéta egy alkalmazás, mely arra lett tervezve, hogy személyreszabott étrenddel lássa el a felhasználót, minden személy egyéni tulajdonságai és étkezési szokásai szerint.

Fontos figyelembe venni a felhasználó egyedi szokásait és a Keto Switch Diéta éppen ezt teszi.

Mielőtt a speciálisan létrehozott algoritmus minden egyes felhasználó számára elkészítené az étrendet, a felhasználó kérdőívet tölt ki, hogy a program a lehető legjobban megfeleljen az igényeinek.

Részletes kérdőív, mely segíti az algoritmust az étrend elkészítésében

Maga a kérdőív könnyen kitölthető. Az algoritmust olyan ismeretekkel látja el, melyek felfedik a felhasználó kedvenc ételeit, amik bekerülnek majd az étrendbe.

Az alkalmazás azt is felméri, hogy mennyire vagy fizikailag aktív így kizárja azokat az ételeket, melyeket nem szeretnél fogyasztani vagy amelyekre allergiás vagy. Továbbá, meg kell adnod az életkorod, magasságod, jelenlegi és kitűzött testsúlyod.

Következtetés

A Keto Switch Diéta megadja a módot arra, hogy sikeresen lefogyj és megtartsd ezt a testsúlyt. Az összes diéta és fogyókúrás program közül, amelyeket kipróbáltunk a Keto Switch Diéta egy olyan alkalmazásnak bizonyult, ami az online visszajelzésekben leírtakat kínálja. Azonban te magadnak is ki kellene próbálnod.

Mindemellett a Keto Switch Diéta segít megküzdeni az édesség utáni sóvárgással mivel olyan e-könyvet kínál a felhasználók számára, amelyik keto-barát édesség recepteket tartalmaz. Egy útmutató is elérhető, ami minden, a ketogén diétával kapcsolatos információval ellátja a felhasználót. A személyreszabott edzésterv előnyeit is élvezheted, melyek kihangsúlyozzák az étrend hatásait és serkentik a zsírégető folyamatokat. A szakértők segítsége és az ügyfélszolgálat rendkívül gyors válaszai szintén egy nagy pluszt jelentenek a Keto Switch Diéta mellett.

Kattints ide és nézd meg mennyit fogyhatsz a Keto Switch Diéta segítségével

Autor:

Autor:

Czas czytania: 3 min